"Baciul" a aparut din dorinta de a oferii consumatorilor o gama de produse lactate traditionale de calitate superioara. Experienta acumulata in cei 14 ani de catre firma producatoareMeridian Agroind Ramnicu Sarat a fost cu succes completata prin retehnologizarea intregii fabrici. S-a creat astfel un spatiu de lucru modern, cu aparatura specifica. Laboratoarele de analiza fizico-chimica si microbiologica sau spatiile de depozitare adecvate asigura calitatea produselor noastre, garanteaza respectarea normelor igienico - sanitare europene prin autorizatiile ISO9001:2008 si HACCP 22000:2005. Realizarea fluxului tehnologic in asa maniera incat sa nu intersecteze laptele tratat termic cu materia prima , duce la eficientizarea productiei.

    Smantana, iaurt, lapte batut, telemea maturata, cas proaspat si branza proaspata de vaci sunt toate produse la Ramnicu Sarat sub brandul "Baciul", materia prima - laptele- fiind colectat prin centrele proprii de achizitii din zona subcarpatilor de curbura si de la ferme de vaci.

Produsele sunt certificate si atestate M.A.D.R ca si ' produse traditionale romanesti', ce aduc aminte clientilor nostrii de gustul produselor din gospodariile taranesti de alta data.

    Produsele lactate traditionale "Baciul" sunt tot mai recunoscute si apreciate in judete precum Vrancea, Buzau, Galati, Braila, Bacau, dar si in Constanta, Vaslui, Prahova sau Bucuresti, fiind prezente atat in magazinele micilor comercianti, cat si in binecunoscutele retele Carrefour, Kaufland si Selgros.

    Parcul auto compus din 20 de autoutilitare dotate cu instalatii de frig asigura clientii nostrii de promptitudinea cu care raspundem solicitarilor acestora.

    "Baciul" a devenit in scurt timp un brand competitiv gratie calitatii superioare si varietatii produselor, respectarii unor retete traditionale, seriozitatii si experientei firmei producatoare si, nu in ultimul rand, datorita pretului accesibil.